Nagy Iza szín- és stílustanácsadó

2023 Fürdőruha trend

Éééés nyaralás! Végre! Nagyon aktív időszakon vagyok túl, csodás ügyfelekkel. Ahhoz, hogy maximális odafigyeléssel tudjak rátok koncentrálni, néha pihenni kell.. Tatarozás miatt zárva. Bízva abban, hogy ti is tudok valamikor vízparton relaxálni, összegyűjtöttem nektek 2023 fürdőruha trendjeit, hogy kedvetekre tudjatok válogatni.

1. A hosszú ujjú fürdőruha. Nagyon jó ötlet! Aki olyan fehér bőrű, s könnyen leégős típus (az ötven faktoros védőkence dacára), mint én, remek választás!

2. A különleges fazonú és kivágású fürdőruha. Nagyon izgalmas és érdekes látványt nyújt, idén ez a kedvencem, ezért ennek a divatnak megfelelően választottam.

3. A retro és látványos mintájú fürdőruha. Ez lehet virág, pötty, levél, madár… stb. Nagyon cukik, s kiválóan áll akkor is, ha esetleg hepehupákat szeretnél leplezni.

4. Aszimmetrikus fazonok. Egyedi és fantáziadús darabok, érdemes ezzel is kísérletezni.

5. Csillogó anyagok. Szuper elegánsak, de a hurkácskákra felhívja a figyelmet, tehát ezt inkább a karcsú hölgytársaimnak ajánlom.

6. Magasan felszabott fürdőruha alj. Igazán jól áll azoknak, akiknek rövidebb a lábuk, avagy alacsonyak.

7. Hálószerű ruha fürdődressz fölé. Naggggyon vagány és szexy. Tetszik.

Mint mindig, most is arra biztatlak, hogy fogadd el a tested, és érezd nagyon jól magad a bőrödben, a testedben. Mindegy, hogy hány éves s milyen alkatú vagy, engedd, hogy a víz körbeöleljen, s kisimítson! E célból futok is vissza a vízbe.