Nagy Iza szín- és stílustanácsadó

2023 nyári smink trend

Nagyon szeretem a sminket. Szerintem csodálatos eredményt lehet elérni vele, pár perc alatt. Az ügyfeleimmel különös gondot fordítunk a színazonos sminktechnikák elsajátítására. Hölgyeim. Pár perces energiabefektetéssel, s egy hozzád illő rúzzsal csatákat lehet nyerni, tutira bombázó leszel.

A stylist munkám során szeretem a sminktrendeket is figyelembe venni, s abból becsempészni egy pár nekem tetszőt. Nézzük, mik most az aktuális sminktrendek!

  1. A láthatatlan szemöldök. Nem viccelek. Barna szemöldökű hölgyek festetik szőkére a szemöldöküket. Jaj. A szemöldök alapvetően meghatározza az arcunkat. Nem értek egyet azzal, amikor szőke/ szürke/ vörös szemöldökkel bíró hölgyek sötétre festetik. De ez fordítva is igaz… Egy dús, barna szemöldököt nem csúnyítanék el.

2. Fényes arc. Igen! Igen! Nagyon tetszik! Harmatos, üde, friss hatása van. Elő a fényes primerekkel, csillogó arcpírrel!

3. Fényes, csillámos szemfesték. Nagyon tetszik a fiatalabb hölgyeken. De egy bizonyos kor után sajnos kifejezetten öregít.

4. Láthatatlan smink, no makeup look. Amikor ugyan van smink, de annyira láthatatlan, mintha nem is lenne. Egyszerűen imádom!

5. Különös színű, merész rúzsok. Annyira szeretem a rúzst, hogy csak na. Ha jól állna valami merész szín, én biztosan használnám. Akiknek jól állnak a vadabb színek, bátran kísérletezzenek ezzel a trenddel! Csempésszünk egy kis színt a hétköznapokba!

6. Vizes hatású haj, ” mintha most jöttem volna ki a tus alól, szájfényben. ” Cuki trend.

7. Merész arcpír. Fiatalabbak próbálgassák, de egy bizonyos kor fölött papagájszerű szerintem

Összefoglalva: én a vízparton marha trendi vagyok. Hisz vizes a hajam, az izzadástól fénylik az arcom, a szemöldököm kb láthatatlan, s a fagyitól fénylik az ajkam. No makeup make up look iskolapéldája vagyok.