Nagy Iza szín- és stílustanácsadó

Anya-Lánya Szépség & Önismeret Program

Drága Édesanyák, leendő Édesanyák, vagy akik Anyának érzik magukat! Ünnepeljük együtt az édesanyákat, stílusosan. Imádok anya-lánya párral dolgozni együtt, megható mélységeket és örömteli közösen eltöltött pillanatokat elcsípve ebből a misztériumból.

“Hiszünk abban, hogy minden nő csodálatos, amikor önmaga legigazabb kifejeződését valósítja meg.”

Az Anya-Lánya Szépség & Önismeret Programsorozatunk első workshopja után olyan visszajelzéseket kaptunk, amelyekből sugárzik az elégedettség és a boldogság. Azok a kedves vendégeink, akik már választották ezt az “anya-lánya” napot, nemcsak egy új nézőpontot kaptak a szépség és önismeret terén, hanem együtt megoszthattak egy különleges élményt is, ami örökre az emlékezetükbe vésődik.

A program során nemcsak a külső és belső harmóniára, valamint az önazonos kommunikációra összpontosítunk, hanem arra is, hogy megerősítsük a köteléket közöttetek. Tapasztaltuk, hogy azoknál az anyáknál és lányoknál, akik már külön utakon járnak az életben, vagy éppen a több testvér mellett fontosnak tartják az egyéni időt, ez a közös élmény különlegesen értékes volt számukra.