Nagy Iza szín- és stílustanácsadó

Cargo nadrág

Az idei ősz első hűvösebb napja volt. Bevallom, nagyon élveztem, egyrészt kicsit lehetett hűsölni, másrészt fel lehetett venni a szezon egyik nagy slágerét, a cargo nadrágot.

Bizonyára a velem egykorúaknak ismerős ez a kétezres évek elején divatos oldalzsebes nadrág, amit akkoriban mindenki, tényleg szinte mindenki hordott mindennel. Gondoljunk csak a Spice Girls, Pink, avagy Gwen Stefani akkori szerkóira. Nekem is volt természetesen, nagyon szerettem, úgyhogy fiatalságom ragyogó éveit idézi ez a ma már retrónak számító, újra divatos darab.

Eredetileg egyébként katonai nadrág volt, de később nőies felsőkkel és lábbelikkel kombinálva laza, vagány, kissé lázadó szerkókat lehetett belőlük varázsolni. És ismét lehet.

Amúgy praktikus és kényelmes viselet, ha a stílusod engedi a kicsit lazább, katonai stílust, akkor nyugodtan hordd, hisz sem nem túl bő, sem nem túl szűk a fazonja, tehát majdnem mindenkinek jól áll. Viselheted sneaker cipővel, szandállal, papuccsal, bakanccsal. Hordhatod pólókkal, pulcsikkal, akár fehér vagy mintás selyem inggel is, a fiatalabbak nagyon cukik crop fölsőkben is. Igazán sok módon kihasználható darab. Én nagyon kedvelem.