Nagy Iza szín- és stílustanácsadó

Crop blézer

Idén nem várt módon nagyon korán megérkezett a tavasz. A cirógató napsütés egyrészt örömteli, másrészt kellemetlen perceket is tud okozni, amikor nap közben megsülünk a téli kabátban, hiszen a tudatunkban márciusi idő van még. Ilyenkor előcsalogathatjuk magunkból a kreatív, réteges szett-ötleteinket, aminek kiváló alapját kínálja egy blézer.

Idén igazán el vagyunk kényeztetve a blézerekkel, ugyanis divatos megannyi fajtája, a lazább, a szabott, illetve a crop fazon is. Ez utóbbi egy rövidke blézert takar, ami számtalan testalkatú hölgynek remekül áll.

Ha rövidebb a lábad, ez a te fazonod. Szintén szuper választás, ha alacsonyabb vagy. Ha egyenes a derekad, egy trapéz farmerrel gyönyörű homokóra sziluettet hoz létre.

Ha nagyobb a pocakod vagy a popsid, akkor egy hosszabb fölsővel vagy inggel karcsúsít. Nekem a legjobban egyenes vagy bootcut farmerrel tetszik, de a fiatalabbak cukik széles szárú gatyóval is. Szoknyával is kombinálhatod, holnap például egy gumis derekúval fogom viselni. Ilyen az, amikor a divatipar végre egy pillanatnyi művészetet hoz létre, egyszerűen remek darab.