Nagy Iza szín- és stílustanácsadó

Fehér farmer – alapdarab tavasszal

Nem is emlékszem, mikor volt ilyen hűvöske június utoljára, ilyenkor már többnyire nyári ruhákat hordunk kabátkákkal. Én jól meg is fáztam, hapci, hapci, hapci. Amíg megadva magamat a sorsnak hagyom, hogy az összes fellelhető szirup kifejtse a hatását, gondoltam megosztom veletek, hogy idén tavasszal a kedvenc ruhám egy fehér farmer.

Kifejezetten jól esik most melegebb ruhát ölteni, ugyanakkor a fehér farmer mégiscsak a jó idő érzetét csempészi a szettünkbe.

Ahogy meséltem korábban, nagyon tetszik az idei trendek közül a bő szárú denim, s végre megtaláltam pár héttel ezelőtt a nekem ideálisat. Nagyon csinos a bő szárú nadrág, majdnem mindenkinek jól áll.

A fehér farmert kombinálhatod, ha szép a hasad, fiatalkább vagy, s magasított derekú a nadrág, egy kis crop fölsővel, nagyon cuki.

Továbbá kifejezetten mutatós monokrom öltözetként viselve, azaz fehér inggel, pólóval. Pasztell ingecskékkel is bájos, avagy az örök klasszisnak számító csíkos fölsőkkel.

Ha drámaibb megjelenésre vágysz, párosíthatod feketével is.

Arra figyelj, hogy a fehér csak akkor elegáns, ha tényleg fehér, tehát érdemes gondot fordítani a megfelelő mosásra, csak fehérekkel mosd, hogy hosszú távon tudd viselni eme remek darabot. Öltözzetek rétegesen, s kerüljétek a cudar nyavalyákat!