Nagy Iza szín- és stílustanácsadó

Fürdőruha divat 2022

3…2…1…Szabadság! Strand! Limonádé! Lángos! Barátok! Talán még soha életemben nem vártam ennyire a nyaralást, mint most. Ennek örömére dolgozom még egy picit.

Hiszen nyaralás során, vízparton a lehető legtöbb bőrfelületet mutatjuk magunkból, így sok szempontot figyelembe kell venni az ideális fürdőruha kiválasztásakor. Ragadjatok meg egy jeges kávét, és böngésszetek örömmel. Összeállítottam Nektek egy kis kollekciót csinos fürdőruhákból, különböző testtípusokra:

Rövid lábú hölgyeknek ajánlott az olyan fürdőruha, amin van egy kis kivágás, hasíték, áttetszőség valahol a pocakrészen vagy a derekánál. Az állatmintás is régi, klasszikus darab, idén is.

Rövid lábú, hosszú derekúaknak akár az aszimmetrikus fürdőruha is igazán izgalmas lehet

Alacsony nőknek a hosszanti csíkos rucik nagyon jól állnak.

Egyenes, esetleg vastag derék esetén, az itt lévő minták, esetleg kivágások, hasítékok optikailag nagyon előnyösek.

Hosszú lábúaknak az alábbi bikiniket javaslom:

Széles vállú hölgyeknek a mélyen dekoltált fürdőruhák igazán látványosak.

Keskeny váll, széles csípő estére ajánlom az olyan fürdőruhákat, amiknek magasan szabott a bugyirésze. Korábban a csípő fazon volt a sláger, most ismét kapható a magasabban szabott alj. Ez igazán tetszik, hiszen hosszítja a lábakat.

Kisebb mellhez a mellkasi részen és a karon lévő fodrok nagyon bájosak.

Molett hölgyeknek lehet megoldás a fürdőruhás ruha, tankini. Akár alakformáló fürdőruhában is bátran megjelenhetnek a telt hölgyek a strandokon.

Élvezzétek a nyarat, a vízpartot, tündököljetek, és töltődjetek fel!!