Nagy Iza szín- és stílustanácsadó

Hogyan legyél vékonyabb azonnal?

Nos… Kezdődött mindez a karanténnal… Anyuka lévén bizony, minden nap főznöm kellett valami finomat. És tettem, mert (tán túl?) finom lett. 1-2 kiló, hopp! Aztán folytatódott a húsvéttal. Sonka, házi kalács…1 kiló, hopp! Most meg itt vannak ezek a nyári csodák. Lángos…mini fánk…dinnye…barack… és persze a fagyi. Azt hiszem, kitaláljátok, hogy mi történt. Vagy történik éppen. Természetesen nem adom át magam az enyészetnek, mert különben fél év múlva egy Misi mókus fog rám nézni a tükörből. De most el kell fogadnom, hogy ez van. Amennyiben szuper nő vagy, és egy gramm felesleg sem szaladt rád az elmúlt időszakban, akkor gratulálok, tényleg, s okafogyott tovább olvasnod a cikket. Amennyiben azonban te is hozzám hasonlóan jártál, érdemes folytatnod. Ugyanis összeszedtem néhány „slankító” lehetőséget az öltözködésben, ami addig megteszi, amíg nem lesz ismét… hát… kicsit vékonyabb a testünk. Figyelem! Ezek a tippek azoknál működnek igazán, akik nem elhízottak, csak egy picit szeretnének karcsúbbnak látszani!

1. A sötétebb tónusú farmer jobb, mint a világos. Ne legyen a farmer díszített! A lehető legegyszerűbb, sötét tónusú nadrág a legjobb választás. Ez lehet skinny, egyenes szabású, avagy kicsit trapéz. Ha ezt hegyesebb orrú cipővel viseljük…a karcsúság garantált! 

2. Ha farmer, avagy nadrág, a titok: magas derekú! A csípőfazon kövérít és összenyom, nem is beszélve arról a bájosnak nem mondható jelenségről, hogy a pocak rábuggyan a nadrágra… Még akkor is, ha a pocak pici. A magasított fazonban azonban mindez nem látszik. 

3. Érdemes egyszínű aljat választani, a minta ugyanis oda vonzaná a tekintetet… 

4. A mélyebb V kivágás hosszabbá és vékonyabbá teszi a felsőtestet. A hosszabb nyaklánc is ugyanezt a hatást éri el: odavonzza a tekintetet. Ugyanakkor lent ülő mellek esetén nem ajánlott a hosszabb nyaklánc. 

5. Az alul-felül egy tónusú öltözet is karcsúsít. Figyeljünk arra, hogy az anyag ne legyen csillogós, ne legyen túl merev, vagy sztreccses. Könnyű, lágy esésű, természetes anyagokat válasszunk. 

6. A legrosszabb, amit tehetünk, ha nagyon bő, plus size ruhával takargatjuk magunkat. Ettől tényleg pufik leszünk! Legyen minden karcsúsított. Avagy legyen a nadrág bővebb, de ebben az esetben a felső legyen jobban testhezálló. Vagy legyen a nadrág szűkebb, így felül lehet viselni egy nagyobbacska mintás felsőt. 

7. A paneles ruhák, felsők kiválóan karcsúsítanak.

8. A karcsúsított blézerek, kabátkák slankítanak. Ha az alkatunk engedi, egy öv tovább fokozza ezt a hatást. 

9. Ha szereted a csíkosat, akkor a csíkok legyenek keskenyek, és /vagy hosszantiak. Ez kiválóan mutat egy blézerrel. 

10. Egy laza, tényleg hosszú, gomb nélküli, könnyű esésű kardigán remek választás. Sikkes, egyedi, fiatalos. De csak akkor, ha az öltözet, amivel párosítjuk, követi a test vonalát. Nem rácuppan, követi!

11. A klasszikus nude cipő hosszítja a lábat, ezáltal karcsúsít. 

Remélem, hasznosnak találtad a tippeket. 

Kedves hölgyeim, a mérettől függetlenül érezzük remekül magunkat a bőrünkben! 

És ne feledjük: 

„Mi, nők, sokkal erősebbek vagyunk, ha ugyanazon az oldalon harcolunk. Könnyű kritizálni másokat- a választásaikat, a testüket-, mint belegondolni, mennyi közös van bennünk. Hogy ugyanazokkal a kihívásokkal és problémákkal szembesülünk nap mint nap.” (Crystal Renn)