Nagy Iza szín- és stílustanácsadó

Kánikula

Az idén sem marad el…. a kánikula. Lehet szeretni vagy utálni (én az utóbbiak táborát szaporítom), attól még a lehető legjobban szeretnénk magunkat érezni. A ruházat ilyenkor kulcsfontosságú. Legszívesebben egész nap a vízparton szürcsölnénk a limonádét, de ez a legtöbbünknek nem adatik meg. Azaz minél könnyebb anyagú, jól szellőző ruhákat keresünk. Egyszerű megoldás egy short valami ujjatlannal. De mi van akkor, ha nem szeretnénk már mutogatni a lábunkat, mert kicsit vastag, kicsit narancsbőrös, visszeres…vagy csak egyszerűen mert nem tetszik a rövid ruha. Akkor sem kell megsülnünk, hölgyeim! Íme, néhány trendi, csinos variáció azoknak, akik lábukat elfedve szeretnék átvészelni a kánikulát.

Bármelyiket is választjuk, a legfontosabb, hogy óvjuk magunkat a napszúrástól, érezzük jól magunkat a viselt ruhában, és természetesen a bőrünkben is!

MAXI DRESS. Örök divat, nőies, csinos, és tényleg jól szellőzik. Ápol és eltakar, mégis kifinomult. Most divat az oversize variáció is. Ha ez nem áll hozzád közel, válaszd a klasszikus vonalvezetésű hosszú ruhát.

OVERÁL. Tulajdonképpen könnyű anyagú kezeslábas. Majdnem olyan, mint egy hosszú nyári ruha, csak nadrág. Nagyon tetszik!

MAXI SZOKNYA PÓLÓVAL VAGY INGGEL. Az örök és megunhatatlan klasszikus. Nekem a kedvencem hozzá egy egyszerű fehér ing. Midi szoknya-azaz félhosszú szoknya. Csinos és nőies. Én imádom.

Bokavillantó, könnyű anyagú nadrág. Jó kis öltözet rohangáláshoz.

Hosszú, lobogós PALAZZO NADRÁG. Majdnem olyan, mint egy hosszú szoknya. Az idei év egyik slágere. Nagyon tetszik!