Nagy Iza szín- és stílustanácsadó

Oversize ing

Kedves Hölgyeim! Beszéljünk az oversize ingről!

Sok tanácsadó szerint szörnyű viselet, mert úgy áll mindenkin, mint tehénen a gatya. Ugyanakkor számos tanácsadó szerint alapdarab lett az elmúlt néhány évben divatossá vált túlméretes fehér ing. Személy szerint úgy vélem, hogy azért alapdarab nem lett, de nekem tetszik, a személyes stílusfejlődésembe bele tudtam illeszteni. Ugyanis szerintem van abban valami burkoltan – pimaszul szexi, hogy bár azt sugallja, hogy csak hanyagul magunkra dobtuk a férjünk/ párunk/ pasink ingét, és mégis vagányul jól nézünk ki! Pedig nem mutat lényegében a viselőjéből semmit, semmit nem „villant”, s valahogy mégis működik. Mit gondoltok erről? Ha viselnétek, ti mivel vennétek fel?

Az alábbiakban összegyűjtöttem pár ötletet, hogy hogyan lehet/ érdemes viselni anélkül, hogy a „tehénen a gatya-effektus” működésbe lépne.

1. Ha felül túlméretezett valami, alul legyen a viselet szűkebb. Így tudjuk megtartani az egyensúlyt. Ezt elérhetjük, ha farmerrel viseljük, de a farmer szűkebb.

2. Ugyanezt a hatást érhetjük el, ha valamelyik oldalát legalább betűrjük az ingnek a nadrágunkba.

3. Egy övvel is feldobhatjuk. Ez utóbbi a személyes kedvencem.

4. Fiatalok biciklis nadrággal szokták viselni. Ezt már nem tudnám magamon elképzelni.

5. A bátrabbak szoknyával is hordhatják.

A fenti listát a végtelenségig folytathatnám.

Pont ezt szeretem ebben a darabban: a viselése rengeteg kreativitást és játékosságot hordoz magában. És játszani jó! Szép hetet mindenkinek!