Nagy Iza szín- és stílustanácsadó

Pink 2024

Éljen a tavasz! 2024 tavaszának igazán meghatározó színe a pink. Nagyon velősen igyekszem erről a trendről összefoglalni a véleményemet: juhéééj hurrá!

Nagy valószínűséggel nem lesztek meglepve, ha bevallom, hogy ez az egyik kedvenc színem. Van (több) rózsaszín szoknyám, (több) rózsaszín kabátom, megszámlálhatatlan rózsaszín kendőm, pulcsim, egy rózsaszín kalapom, s immár egy brutál élénk színű rózsaszín rúzsom is. “I am a Barbie girl in the Barbie world”! énekelhetnénk erre a régi gúnynótát, de a 2024-es Oscarral díjazott remek film óta Barbie-ról is átalakult a véleményünk, ideje hát a pink felé is nyitottabbak lenni.

A tavasz a vibráló szépség és újjászületés évszaka, amit szépen aláfest a pink, gondoljunk csak a cseresznyevirágok gyengéd színére, avagy a naplemente merész rózsaszínére, mindegyik őrülten divatos jelenleg.

A személyiségedtől függ, melyik pinket választod, amennyiben nyitott vagy rá, illetve érdemes a színtípusodat is fontolóra venni. A lágy, tompa pasztellek az időtlen romantikát idézik fel, igazán kecsesen és bájosan mutatnak a tompább színekkel bíró hölgyeken.

Ugyanakkor a spektrum másik oldala, az élénk, vircsasftos rózsaszínek pedig nagyon vagányak, erotikusak, s remekül állnak az élénk színekkel büszkélkedhető hölgyeken, avagy, ha közel áll hozzád ez a vadság, s túl tompa vagy ehhez, kiegészítőkbe is be tudod csempészni.

Ha pedig igazán bátor vagy, s szereted a trendeket, kombináld pirossal, elképesztően izgalmas látvány. A “pretty in pink” nevezetű trend tehát azért is nagyszerű, mert tényleg mindenki kifejezheti magát a neki tetsző rózsaszínben.

Hölgyeim! Élvezzük a tavasz adta romantikát, s legyünk rózsaszínek!