Nagy Iza szín- és stílustanácsadó

Rövidnadrág? 40 fölött…?

Miért ne! Ha jól esik, viseld bátran ebben a kánikulában! Íme, néhány javaslat, hogy miként tedd, ha nemcsak szexi, hanem stílusos is szeretnél lenni.

Ne legyen túl rövid, mert az alsónemű hatást kelt. Az ideális, ha körülbelül addig ér, ameddig a középső vagy mutató ujjad, ha kényelmesen lógatod a kezedet. Természetesen, ha úgy érzed, ez a hossz túl rövid, mert már nem olyan a bőröd állapota a combodon, amit mutogatnál, avagy túl vékony/ túl vastag/ görbécske a lábad, lehet bermuda hosszúságú is a nadrág. A képek között találtok erre is variációkat. Most egyébként divatos is ez a hossz, és általában a legtöbb hölgynek jól áll a térd fölötti végződés, kortól függetlenül.

40 fölött érdemes figyelni az egyensúlyra, még akkor is, ha úgy véled, hogy tökéletes alakod van. Azaz, ha mutatsz kellően sok bőrfelületet a lábadból, felül már ne tedd, viselj inkább egy inget, például fehéret, avagy valamilyen trükkös, minőségi anyagból készült, kellemesen szellőző blúzt. Különben a „jóból is megárt a sok” hatást kelthetsz. Ez a javaslat strandon és vízparton természetesen nem érvényes.

Próbálj ki egy lazább fazonú rövidnadrágot! Tényleg! Az sem baj, ha eggyel nagyobb méretű, mint te magad vagy. Vékonyabbnak és magasabbnak fogsz benne tűnni. A legjobb az A vonalú rövidnadrág fazon.

Részesítsd előnyben a normál, avagy magas derekú shortokat, majdnem mindenkinek ez áll jól.

Figyelj oda a láb bőrének ápolására. Ha túl fehér, érdemes barnító hidratálóval ápolnod a nyári időszakban.

Semmi nem kötelező! Mint mindig, itt is az a fontos, hogy érzed a lehető legjobban magad a bőrödben.