Nagy Iza szín- és stílustanácsadó

Szilvaszín

Végre itt van az igazi ősz, ami minden szempontból a kedvenc évszakom. Beleértve a fényeket, a gyümölcsöket, illetve a színeket is. Az egyik legszebb szín ebben az évszakban a szilva színe. Ebben a különleges lilában a luxus, a kifinomultság, a bujaság és a királyi vegyül egyszerre. Mivel tömény és egyedi látványt nyújt, miként az íze is, rendkívül intenzív, tán ez az oka, hogy sokan nem kedvelik.

De ha olyan nő vagy, aki kellően titokzatos és merész, bátran hordd, akár apró részleteket csempészve az öltözetedbe. Például egy szilva színű puha kardigán, cipő, harisnya, táska…Senki sem mondta, hogy ezeknek feketének kell lennie..! Miért ne lehetne szilva?

A szilva az egyik legsötétebbje a liláknak, a színelméletben a misztikával és a mágiával is szokták azonosítani, viszont, ha tompítod fehérrel, máris finomabb hatást kelt. Jól mutat egyébként colour blocking verzióban is: azaz, ha bevállalós vagy, bátran hordd egy másik erős színnel, igazán kreatív megjelenésű leszel.

Végül egy kis ihletés a fotók mellé a szilvához, Hajnal Anna írása:

Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet téged mindenki. Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett…, zamatos…, kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek, akik nem szeretik a szilvát. Meg kell értened: hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki, akit kedvelsz, nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél. De tudd, ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszerű banán leszel. De mindig lehetsz a legjobb szilva. Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerű banán leszel, lesznek emberek, akik nem szeretik a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni…