Nagy Iza szín- és stílustanácsadó

Szolgáltatásaim

"A stílus abban rejlik, hogy megtaláljuk az egyensúlyt három tényező közt: kik vagyunk, mi áll jól nekünk, és hová tartunk.
Ezt az egyensúlyt tükrözze az öltözködésünk."

Giorgio Armani

Színtanácsadás

SzintanacsadasIzaJobbraNez

Színes a világ, és mi is színesek vagyunk. A színek hatnak ránk, hiszen mi is részesei vagyunk ennek a csodálatos harmóniának. Ha a számodra megfelelő színekben pompázol, üde, harmonikus lesz a megjelenésed, hiszen a saját rezgéseidet bocsátod ki a környezetedre. Nagy kaland! Vágjunk bele!     

Miből áll a tanácsadás?

Egy rövid, ráhangoló beszélgetés után letakarjuk a hajadat, és csak az arcod, bőröd, szemed sajátosságaira koncentrálunk.  A színelemzés során megfejtük, hogy melyik évszaktípusba tartozol. Ehhez 120 csodás kendőt használunk. Az izgalmas folyamat végén kapsz egy színkártyát, melynek segítségével könnyedén tudsz ruhát vásárolni, frizurát készíttetni, sminkelni.  Alap sminkelési technikákat tanulunk. Kiválasztjuk az évszaktípusnak megfelelő sminkszereket. A fejformád azonosításával frizuratippeket kapsz. A bőrelemzés során megtanuljuk a te bőrtípusodnak megfelelő bőrápolást. Mindehhez részletes és érthető segítséget biztosítok.       

Ár: 38.000 Ft

Időtartam: körülbelül 2-3 óra 

Testalkatelemzés, stílustanácsadás

TestalkatelemzesTavolabbrol

Egy rövid, ráhangoló beszélgetés során kitaláljuk és felderítjük az öltözködéseddel kapcsolatos tapasztalataidat és céljaidat. Ezek után megvizsgáljuk részletesen a tested arányait, méreteid. Megállapítjuk a testalkatodat, felderítjük a legszebb, hangsúlyozandó pontjait, és felmérjük az esetleges gyengeségeket is. 

Ennek mentén részletes oktatást kapsz, amivel megtanulod, melyek az egyes előnyös szabásvonalak, anyagok, minták, amelyek harmonikussá varázsolnak. Továbbá kiválasztjuk a megfelelő fehérnemű típusokat, és kitérünk a kiegészítők viselésére is. 

Végül a céljaidnak és stílusodnak megfelelően a neked és élethelyzetednek megfelelő kapszula gardrób tervet is elkészítjük. 

Ár: 38.000 Ft

Időtartam: 3 óra 

Közös vásárlás

KozosVasarlasIzaBluzzal

Ha a teljes csomag (szín-és alkatelemzés) után úgy érzed, hogy ruhatáradat frissítenéd a neked megfelelő darabokkal, szívesen segítek ezek kiválasztásában. Sokan ugyanis azzal küzdenek, hogy a megszerzett ismeretek után hol tudnák a saját stílusuknak megfelelő ruhadarabokat megvásárolni. 

Ezt elérendő, részletes listát készítünk arról, hogy milyen ruhadarabot/ darabokat szeretnél vásárolni, és kitaláljuk közösen, mely boltok lehetnek a számodra ideálisak. Ez természetesen lehet turkáló is! Közösen meglátogatjuk azokat a boltokat, és kiválasztjuk a tökéletes darabokat. 

Ár: 17.000 Ft/ óra

Gardróbrendezés

GardrobrendezesIzaKeze

A teljes csomag elvégzése után elképzelhető, hogy úgy érzed a ruhásszekrényed előtt, hogy „nincs egy nyamvadt göncöd sem”, pedig pukkadásig tele a ruhatárad. Ilyenkor jól jön egy segítő kéz.

Közösen átnézünk minden egyes ruhadarabot, s eldöntjük, melyiknek mi legyen a sorsa. Természetesen semmit nem dobunk ki, védjük a környezetünket! Ugyanakkor a gardróbrendezés végére egy átlátható szekrény vár reggelente, így felfrissülve, csinosan tudsz kezdeni minden napot. 

Ár: 12.000 Ft/ óra 

Tanácsadás cégeknek

TanacsadasCegeknek

Vállalati stílus workshopok, előadások

Minden cégvezető tisztában van vele, hogy a stílusos megjelenés a siker egyik kulcsa. Mit szeretne a cég magáról közvetíteni? Ezeket az üzeneteket a munkatársak, üzletkötők képviselik. Amennyiben a cégnél dolgozók tisztában vannak magukkal, ettől az önbizalmuk is stabilabb, így a munkavégzésük is sikeresebb lesz.

A csomag tartalma, ára és ideje az egyéni igényekhez igazodik.

Stílustanácsadás férfiaknak

TanacsadasFerfiaknak

Mert a férfiaknak is kell a harmonikus megjelenés…

Sokan úgy vélik, hogy a külsejükkel csak a nők foglalkoznak. Pedig a férfiaknak ugyanolyan fontos a céljaik eléréséhez az ápolt, stílusos külső. A férfi tanácsadás során megállapítjuk a megfelelő színeket, a testalkatnak megfelelő fazonokat, és az ideális frizurát, arcszőrzetet. A siker garantált utána!

Ár: 51.000 Ft

Időtartam: 4-5 óra    

Csomagajánlatok

Csomagajanlatok

Lehetőséged nyílik még kedvezőbb áron igénybe venni az egymásra épülő egyes szolgáltatásaimat különböző kombinációkban. A csomagajánlatokban szereplő szolgáltatások egyenkénti, részletes leírásait fentebb találod.

Teljes csomag: szín- és stílustanácsadás 

Ár: 67.000 Ft, időtartam: 6 óra

Teljes csomag gardróbrendezéssel

Ár: 67.000 Ft + 10.000 Ft/óra gardróbrendezés, időtartam: 6+ óra

Teljes csomag vásárlással

Ár: 67.000 Ft + 12.000 Ft/óra vásárlás, időtartam: 6+ óra

Komplex csomag: teljes csomag gardróbrendezéssel és vásárlással

Ár: 67.000 Ft + 10.000 Ft/óra gardróbrendezés és +12.000 Ft/óra vásárlás, időtartam: 6+ óra

Ajándékkártya

Ajandekkartya

Legyen a Te ajándékod a legszuperebb, ajándékozz szeretteidnek szín- vagy stílustanácsadást névnapra, születésnapra, karácsonyra, esküvőre, évfordulóra, ballagásra vagy bármilyen alkalomra!

Lehetőséged van névre szóló ajándékkártyát rendelni tőlem bármely szolgáltatásomra:

  • színtanácsadás
  • testalkat elemzés, stílustanácsadás
  • közös vásárlás
  • gardróbrendezés
  • stílustanácsadás férfiaknak
  • csomagajánlatok egyike

Az ajándékkártyát kérésednek megfelelően e-mailben vagy postán küldöm el részedre.