Nagy Iza szín- és stílustanácsadó

Anya-lánya ruhák

Drága anyukák, leendő anyukák, vagy akik anyának érzik magukat! A következő írás Nektek szól elsősorban.

Az elmúlt időszakban érdekes élményeim voltak. Egyre többször van arra lehetőségem, hogy az édesanyát és a lányát is felöltöztessem. Nagyon érdekes és bájos alkalmak ezek, igazán élvezem, és nagyon megható!

Hiszen az anya-lánya párok esetén két különböző korosztály, két egészen más nézőpont, világlátás, célok és vágyak találkoznak a stílus asztalánál. Egy azonban közös: minden korosztálybeli nő igazi csoda. Az első ilyen anya-lánya találkozó óta azon töröm a fejem, vajon vannak- e olyan univerzális ruhadarabok, amiket akár kölcsön is kérhetnének egymástól, mert minden korosztálynak kiválóak.

Picit beleástam magamat a témába, s összegyűjtöttem pár olyan alapdarabot, ami szerintem kortól függetlenül elengedhetetlen mindenkinek.

1. Fehér ing. (A fehér árnyalata a színtípusodtól függ). Minden hölgynek minden évében és minden évszakban jól áll.

2. Az alkatnak megfelelő farmer. Normál derekú, nem koptatott. Mindig jó választás!

3. Az átlapolós ruha. Igen, igen, ez a mániám. De tényleg minden korosztálynak és alkatnak jól áll!

4. Visszafogott színvilágú bebújós egyberuha. Kiváló alapdarab. Rá lehet venni egy motoros dzsekit, farmer kabátot, pulóvert, blézert, kendőt…stb. Lehet viselni magas sarkúval, de fehér sneakerssel is. Egy bizonyos kor után azonban figyeljünk arra, hogy túl sok bőrfelületet már ne villantsunk. Illetve itt is nagyon fontos a testalkatot figyelembe venni. De amúgy kiváló alapdarab!

5. Csinos, testszínű szandál. Minden korosztálynak kötelező!

6. Baugette táska. Hogy ez mit is jelent? Amit a Szex és New York című sorozatban Carry hordott. Minden hölgynek jól áll!

7. A tökéletes szabású és anyagú, egyszínű, fehér/ fekete/ kék póló. Ha ilyet találtok, ne habozzatok szólni, én is veszek, mert elengedhetetlen alapdarab mindenkinek! Blézer/ pulóver alá remek viselet.

Kedves Hölgyek! Mindegy, hogy hány évesek vagytok! A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat a bőrötökben, és akkor ragyogni fogtok!