Nagy Iza szín- és stílustanácsadó

Farmerruha

Hej, de hűvöske az idő! A bolondos, bizonytalan időjárásban kiváló viselet a farmerruha. 2023-ban amúgy is menő, ugyanakkor az is tény, hogy sok-sok évig viselhető egy jól megválasztott darab.

Kényelmes, csinos, nőiesebb, mint egy nadrág, s remekül variálható sok kabáttal, kendővel, nyaklánccal, cipővel. Igazán sokoldalú kis ruha. Én nagyon szeretem.

S nem, nem kell tőle ódzkodnod akkor sem, ha kissé hepehupásabb testvonalaid vannak, vagy várandós vagy, netán nagyon vékony. Csak arra figyelj, hogy ha ívesebb vagy, válassz puhább farmeranyagot, ha pedig vékonyka vagy, a merevebb anyag mellett tedd le a voksodat.

Figyelj arra, hogy hol ér véget a ruhácska. Igazán vicces helyeken tudja elvágni egy-egy rosszul szabott darab a vádlidat, ami nagyon nem előnyös.

Továbbá vedd figyelembe, hogy melyik farmerszín áll a legjobban. Ha csak egy farmerruhában gondolkozol, akkor a díszítésmentes, klasszikus vonalvezetésű fazont javaslom. Az álfarmer ruhák is jó választások, amelyek farmernek néznek ki, de mégsem azok, ezek akkor jók, ha mindegyik farmeranyagot túl merevnek tartod.

Kicsit túltoltam most a fotósorozatot, tényleg imádom ezt a témát. De az biztos, hogy minden testalkatra s korosztályra kaptok ötleteket, ezt most nem bíztam a véletlenre.